Wada-Net:

Vandboring


PC Brøndboring A/S har en stor kundekreds af både private kunder og forskellige typer af industri samt landbrug. Her hjælper vi bl.a. med vandboringer og alt hvad der ellers hører til egen vandforsyning. Det gælder både, hvis det er i forbindelse med vandforsyning til en privat bolig eller til markvandinger mv.

 

Varetage det hele

Udover at foretage selve boringen, så kan PC Brøndboring A/S varetage hele setuppet omkring pumper og rørføring, så at din vandforsyning kommer til at fungere optimalt. Vi sikrer, at du kan få vand fra en boring og sørger for hele installationen – vi sørger altså for alt fra borearbejde og til vandet kommer ud af hanen.

 

Professionel og erfaren vandboring

Når man skal have foretaget en boring, er det vigtigt at få fagprofessionelle til at varetage det. PC Brøndboring er autoriseret og er derfor det oplagte valg – vi leverer boringer og vandforsyning til hele landet, og har en stor erfaring med alle former for boringer.

Ligeledes står vi altid parat til at hjælpe med faglig sparring og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvorvidt eller hvordan du skal have foretaget en boring.

 

Ring i dag

Vi står altid klar på telefonen, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med. Ring på 97 53 52 22 allerede i dag for et uforpligtende tilbud på vandboring.

CVR: 3933 0016 | Sitemap | Cookiepolitik
Top