Wada-Net:

Renovering og rensning af brønd


Brøndrenovering kan forsyne dig med vand fra egen kilde

En gammel brønd er sjældent i så god stand, at den kan levere vand til et helt landbrug eller en række husstande. Hvis man har en brønd på sin grund, kan det dog være en fornuftig, bæredygtig og økonomisk rentabel måde at forsyne eksempelvis landbrug med vand på. Hos PC Brøndboring står vi for renovering af din brønd, så den bliver i stand til at forsyne dig med både brugsvand og drikkevand. Vælger du at få renoveret din brønd, så den står for den daglige vandforsyning, er der altså mange penge at spare, da det er billigere end at få leveret vand fra et vandværk.

 

Brøndrensning kan gøre vandet drikkeligt

Desværre er rigtig mange brønde forurenede, hvilket gør, at det forurenede vand kun kan bruges til brugsvand og ikke til drikkevand. Det forurenede vand kan altså kun benyttes til ’gråt vand’, altså til vaskemaskine og toilet, men må altså ikke bruges til madlavning og drikkevand. Hvis du ønsker at brøndens vand bliver drikkeligt, tilbyder vi rensning af privat brønd, så du kan blive selvforsynende med både brugsvand og drikkevand. Vi renoverer brønden, således at forurening og bakterier slet ikke kommer til, og på den måde bliver vandet drikkeligt. Skal vandet ikke bruges som drikkevand, kan vi også blot montere et filter, der fjerner jern, mangan, lugt og lignende.

 

Kvaliteten er i højsædet

Hos PC Brøndboring er kvalitet det vigtigste nøgleord for os, og vi sætter en ære i altid at udføre et professionelt stykke arbejde. På den måde kan du altså altid være sikker på at stå tilbage med et tilfredsstillende resultat og en brønd, der fungerer som den skal. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 97 53 52 22 eller mail pc@pcdrill.dk for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

 


CASE

På gårdspladsen, der hegnes ind af gårdens længer, har Jens Anton Jensen en gammel brønd. Den leverer ikke vand nok til at forsyne hans landbrug, så derfor søgte han i stedet om tilladelse til at omlægge brønden til at levere brugsvand. Jens Anton Jensen fik tilladelse fra kommunen, men dermed var alle problemer ikke løst.

- Vandet var ikke rent nok til, at vi kunne drikke det. Der var bl.a. colibakterier i vandet. Derfor fik jeg renoveret brønden, der i dag forsyner os med rent drikkevand, siger han.

Jens Anton Jensen fik bl.a. installeret et filter, der renser vandet. Nu får husstanden vand fra egen kilde.

 

Læs mere om vandboring

 

Glas med rent vand

 

 

 

CVR: 3933 0016 | Sitemap | Cookiepolitik
Top