Wada-Net:

Brug dit jordvarmeanlæg fra PC Brøndboring til passiv køling


Hvad er et jordvarmeanlæg?

Et jordvarmeanlæg udnytter den naturlige temperaturstabilitet i jorden til at opvarme eller køle et hjem eller en bygning. Ved hjælp af et netværk af rør, der lægges ned i jorden, trækker systemet varme ud af jorden om vinteren og overfører den ind i bygningen for at opvarme den. Om sommeren fungerer systemet modsat ved at trække varmen ud af bygningen, og afsætte den i jorden. Herved holdes energien i jorden i balance.

 

Hvordan installeres et jordvarmeanlæg?

Installationen af et jordvarmeanlæg indebærer typisk boring af dybe brønde eller nedlæggelse af horisontale rørsystemer under jordoverfladen. Disse rør er fyldt med en frostsikker væske, som cirkulerer gennem systemet. En varmepumpe, der typisk installeres i et bryggers, trækker varmen ud og bruger den til opvarmning eller køling af boligen. Herefter kræver anlægget meget lidt vedligehold, og kun et årligt eftersyn. Installationen af jordvarmeanlæg kræver ekspertise og det rette udstyr for at sikre den optimale ydeevne og energieffektivitet. Fordele ved at have et jordvarmeanlæg Der er flere fordele ved at vælge et jordvarmeanlæg som kølingsløsning:

  • Miljøvenlig: Da jordvarme udnytter den naturlige varmeenergi i jorden, producerer det meget lidt CO2-udledning, hvilket gør det til en miljøvenlig løsning.
  • Lang levetid: Med ordentlig vedligeholdelse kan jordvarmeanlæg have en lang levetid og kræver generelt færre reparationer end konventionelle systemer.

 

Kontakt PC Brøndboring for professionelt installeret jordvarme med køling

Hos PC Brøndboring tilbyder vi professionel installation af jordvarmeanlæg, som du kan bruge både til opvarmning og køling. Vores erfarne medarbejdere sikrer, at dit jordvarmeanlæg installeres korrekt og effektivt for at opnå optimal ydeevne og energibesparelser. Vi har afdelinger i Løgumkloster, Køge, Højslev og Hadsund, så vi kan hjælpe kunder i hele landet, og vi står klar til at rådgive dig om den bedste løsning til dine behov. Kontakt os i dag på telefon: 97 53 52 22 eller via e-mail pc@pcdrill.dk for at høre mere om vores jordvarmetjenester, og hvordan de kan gavne din bolig eller virksomhed.

CVR: 3933 0016 | Sitemap | Cookiepolitik
Top