Wada-Net:

Erfaring, ekspertise og effektivitet


Et stærkt firma funderet på fem generationer

PC Brøndboring A/S blev grundlagt i Højslev Kirkeby i 1898. Firmaet begyndte som en smedevirksomhed, og i årenes løb blev det brøndboring og vandforsyning, man specialiserede sig inden for.

I dag er PC Brøndboring A/S blandt de førende brøndborere i Danmark, og firmaet ledes af Christian Christiansen, som helt exceptionelt er familiens femte generation af brøndborere.

 

Mere end 100-års erfaring

Med godt 120 års erfaring som brøndborere er vores faglige viden hos PC Brøndboring A/S omfattende.

Vi er med helt fremme, hvad angår enhver type boringer samt pumpe- og rørarbejde, og en af vores kerneopgaver er service, vedligehold samt dokumentation på vandværker.

Vi er også specialister, når det kommer til kortlægning af jordlag, grundvandssænkning, jordvarme samt fundering, og vi er ikke bange for at tage en udfordring op, så kontakt os, og hør hvad vi kan gøre for dig.

 

Vi har oplevet det meste

Vores mange års erfaring betyder, at vi ser muligheder og kender faldgruberne. Samtidig søger vi hele tiden at optimere vores metoder. Vi har derfor vores eget udviklingsværksted, hvor vi konstruerer specialværktøjer, udvikler råvandsstationer med videre.

Vi udvikler gerne på processer i samarbejde med kunden.

 

Du har garanti for godt arbejde

PC Brøndboring A/S er medlem af Foreningen af Danske Brøndborere, hvilket giver dig tryghed som kunde, da det indebærer en garantiordning samt en effektiv kvalitetsstyring af alt borearbejde.

 

Boring ude hos kunde i Midtjylland

CVR: 3933 0016 | Sitemap | Cookiepolitik
Top